Share with:


פרווה

אופן הכנה

העוגה שמלווה אותנו שנים

שכבה ראשונה טורט
7 חלמונים
כוס סוכר ( חד פעמי קר)
כוס שמן
כוס מים/ תפוזים
כוס קמח
1 אבקת אפיה
מערבבים הכל ביחד
שופכים על תבנית משומנת ומקומחת.

שכבה שניה מגרדת שוקולד קוביות.
אני מפזרת שוקולית שכבה יפה.

חלק שלישי קוקוס
מקציפה 7 חלבונים
קצף קשה. מוסיפה
כוס סוכר קצף יציב.
בתנועת עטיפה
מוסיפה לאט לאט
1 ו- וחצי כוסות קוקוס.
שמה על שכבת השוקולד.
אופה ה-160 מעלות
כ- 50 דקות

עוגת שכבות טורט / שוקולד/קוקוס פרווה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים