Share with:


חלבי

אופן הכנה

שלב ראשון
לעיסת כדורי השוקולד
4 שרוולי פתי בר(שבורים גס)
3 כפות קקאו
3/4 כוס סוכר
150 חמאה מומסת
חלב לפי הצורך
שמים את כל החומרים בקערה לפי הסדר ומערבבים עד לקבלת עיסה מוצקה לא נוזלית.
לוקחים תבנית איזה שרוצים מלבנית עגולה ומשטחים חלק מהעיסה , מכניסים למקפיא עד להכנת הקצפת.

שלב שני
קצפת
1 שמנת מתוקה 500 מיל
2 אינסטינג פודינג וניל\שוקולד
כוס חלב
שרוול פתי בר
במיקסר מקציפים עד לקבלת קצף יציב,שוברים חבילת פתי בר גס ומקפלים לתוך הקצפת מוצאים את התבנית עם העיסה ושמים את הקצפת מעל משטחים ומחליקים ומכניסים למקפיא

שלב שלישי
העיסה שנותרה ,שמים מעל הקצפת(רק כשהקצפת קשה מהמקפיא)ומחזירים למקפיא

שלב רביעי
קצפת
שמנת מתוקה 500 מיל ו250(750)
2 אינסטינג פודינג וניל
2 כוסות חלב
במיקסר מקציפים הכל יחד עד לקבלת קצפת יציבה, מורחים על העוגה מיישרים מחליקים ומכניסים שוב למקפיא ל 8 שעות לפחות.
מוצאים חצי שעה לפני ההגשה מזלפים גנש שוקולד או סירופ שוקולד חותכים ומגשים…

עוגת שכבות כדורי שוקולד עם קצפת
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים