Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מידה בכוס חד פעמי

5 חלבונים (L)
2 ורבע כוסות סוכר
להקציף היטב את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר
לחמם את התנור על חום 80 מעלות טורבו
גם באפיה פס עליון ופס תחתון יהיה בסדר !
*
משרטטים 2 עיגולים על גבי נייר אפיה בקוטר 24
ומזלפים לפי הסימון מרנג בתוך העיגולים
ומכניסים לאפיה לתנור שחומם מראש ל 80 מעלות בערך שעה וחצי עד שעתיים או עד לייבוש המרנג

הרכבה העוגה:
מניחים שכבת מרנג אפויה מזלפים קצפת מניחים שכבה נוספת של מרנג ומעליה מקשטים שוב בקצפת .
ומקשטים כיד הדמיון .
אסתי ❤️

עוגת שכבות מרנג וקצפת וניל_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים