—————-
לקערת מיקסר עם וו הקצפה
4 חלבונים
להקציף כמה שניות
עד להופעת בועות לבנות
להוסיף
1/2 כוס סוכר
להקציף לקצף יציב
להוסיף
1/2 1 כוס קוקוס
לערבב בעדינות עם לקקן
את הקוקוס
להעביר תערובת
לתבנית מס׳ 26 עגולה
עם נייר אפייה משומן
לאפות 180 מ׳ בערך 10 – 15 ד׳
עד שמשחים מעט
להוציא ולצנן
העוגה צריכה להתקרר הייטב לפני שנעביר מעל הקוקוס את מוס השוקולד
מוס שוקולד
——————
*שלב 1:
לקערה
300 ג׳ שוקולד מריר שבור לקוביות
75 ג׳ חמאה חתוכה לקוביות
1/3 כוס חלב
( לפרווה שמנת צמחית)
להמיס בפולסים קצרים במיקרוגל
עד לקבלת קרם חלק ומבריק
להניח בצד
חשוב שיהיה קר!!
*שלב 2:
לקערת מיקסר עם וו הקצפה
1/2 1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
2 כפות פודינג וניל
( נשים בצד את הפודינג שנישאר )
להקציף לקצפת יציבה
להעביר את השוקולד המומס לקצפת
ולקפל בעדינות עם לקקן עד שמתאחד
לצקת מעל שכבת הקוקוס
וליישר
לקרר למשך הלילה
ציפוי וניל
—————
בקערת מיקסר עם וו הקצפה
1/2 מיכל שמנת מתוקה
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1 כף סוכר
להקציף לקצף יציב
להעביר מעל מעל מוס השוקולד וליישר
או להעביר לשקית זילוף ולזלף
לקרר למשך הלילה