תחתית:
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 סוכר וניל
1 כף שמן
1 כף גדושה קקאו
אופן ההכנה :
להפריד ביצים
להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל. להנמיך מיקסר להוסיף חלמונים, שמן. לנפות קמח קקאו ולהוסיף את אבקת האפייה לערבב לאיחוד ולהעביר לתבנית 24. לאפות בחום 180 עד שמוכן ולצנן.
סירופ שוקולד לזלף על התחתית אחרי שהתקררה.
מוס שוקולד :
2 שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
1 כף גדולה ממרח נוגט
להמיס יחד לערבב לשוקולד חלק. להוציא כוס לשמור לציפוי ואת השאר להכניס למקפיא שעה וחצי. אחרי שעה וחצי להוציא להוסיף
1 שמנת מתוקה
להקציף יחד למוס יציב ולצפות את העוגה.
לצפות בשוקולד ששמרנו בכוס, אפשר לקשט בסוכריות שוקולד.
לקרר מספר שעות או לילה