1 שוקולד מריר
4 כפות קקאו
1/2 כוס חלב / תפוזים
1 כוס סוכר
200 גרם חמאה
ממיסים הכל על הגז.
7 ביצים
1 כוס קמח
1 אבקת אפייה
קורט מלח
100 גרם קוקוס
להקציף חלבונים עם 1/2 כוס סוכר וסוכר וניל.
להנמיך מיקסר להוסיף חלמונים. להוסיף את הקוקוס ולקפל בעדינות. להעביר את השוקולד לקערה גדולה, לנפות את הקמח ואבקת אפייה לקערה ולקפל פנימה חצי מקצף החלבונים עם הקוקוס. להעביר לתבנית משומנת חצי מכמות השוקולד ולשטח בתבנית. למרוח מעל את הקוקוס ולשפוך את השוקולד שנשאר. לאפות כ25 דקות 160 מעלות.
ציפוי שוקולד:
1 שוקולד מריר
1/2 שמנת מתוקה
להמיס יחד לצפות את העוגה ולקשט בקוקוס