Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 תחתיות תבנית 24
לכל שכבה:
2 ביצים שלמות
1/3 כוס סוכר
1 סוכר וניל מקציפים יחדיו לקצף תפוח. מנמיכים מיקסר מוסיפים
2 כפות שמן
4 כפות חלב
מכבים מיקסר מסננים
1/2 כוס קמח תופח
3/4 כף קקאו
ומאחדים בתנועות עטיפה. מרפדים תבנית 24 עגולה בנייר אפייה מעבירים את העיסה ואופים 170 מעלות. מוציאים מהתבנית ומצננים.
מכינים שוב עוד שכבה ואופים על נייר אפייה.
מצננים ומכינים קרם.
3 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
100 גרם שוקולד נוגט מומס להקציף לקרם יציב

גנאש שוקולד:
1/2 שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר
1 כף מלאה שוקולד נוגט
להמיס יחדיו

הרכבת העוגה:
שלוש כפות מהקרם מעבירים לשקית זילוף לקישוט.
שמים חלק אחד בתבנית 26 מצפים בחצי מהקרם ומסביב לשכבה
שמים חלק שני על הקרם ומצפים בשאר הקרם.
מכינים את הגנאש מצננים ומצפים מעל הקרם. מזלפים עם שקית זילוף.

עוגת שכבות שוקולד וקרם נוגט
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים