4 ביצים
1 כוס סוכר
שתי טיפות תמצית וניל
טיפה תמצית לימון
1/2 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים/ חלב/מים
1 כוסות קמח
1/2 כוס קוקוס
1 כף פודינג וניל
1 אבקת אפייה
1/4 כפית אבקת סודה
קורט מלח
אופן ההכנה:
מפרידים ביצים את החלבונים מקציפים בקערת המיקסר סוכר ותמציות לקצף יציב.
מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים, שמן, מיץ תפוזים ושאר החומרים ממשיכים להקציף על מהירות נמוכה עד לאיחוד. מעבירים לשתי תבניות 26 משומנות ואופים בתנור שחומם 170 מעלות עד שמוכן ומצננים.
מורחים על שכבה אחת של העוגה ריבה.
קרם וניל:
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל
להקציף לקרם יציב לזלף חצי מהקרם מעל שכבת הריבה.
לכסות בשכבה שנייה של עוגה למרוח מעל שכבת ריבה ושוב לזלף מעל את חצי הקרם שנותר.
בהצלחה אילנית.