מצרכים
שמנת מתוקה 5
אינסטינג פודינג וניל
150 ג שוקולד לבן
" ג שוקולד מריר
5 כפות גדושות ריבת חלב
חלב
לתחתית
3 ביצים
2 כוסות קמח תופח(רגיל עם חצי כפית א.א)
1 אינסטינג שוקולד
חצי כוס שמן
חצי סוכר
1 סוכר וניל
חצי כוס תפוזים(מים)
מקציפים את הביצים עם הסוכר והוניל מוסיפים בהדרגה את השמן ואת שאר המצרכים בהדרגה
עד לקבלת בלילה חלקה מעברים לתבנית משומנת ואופים על 170 מעלות כ רבע שעה או עד שקיסם יוצא יבש. מצננים ומורדים מעט בעזרת היד את הנפח ומתחילים להרכיב את העוגה.
שכבה ראשונה
מקציפים שמנת מתוקה עם חצי מהאינסטינג פודינג וניל יחד עם חצי כוס חלב לקצפת יציבה. ומעברים לעוגה מישרים ומחלקים ומכניסים למקפיא.
שכבה שניה
מקציפים שמנת מתוקה עם חצי אינסטינג פודינג וניל וחצי כוס חלב עד לקבלת קצף יציב ,ממסים במקרו את ריבת החלב מצננים ומקפלים לתוך הקצפת עד לאיחוד מלא(מי שרוצה מוסיפה ג'לטין ללא צבע אני לא שמה)
מעברים לתבנית עם העוגה מישרים ומחלקים ומכניסים למקפיא .
שכבה שלישית
מקציפים שמנת מתוקה יחד עם חצי אינסטינג וניל וחצי כוס חלב עד לקבלת קצפת יציבה
ממיסים במקרו את השוקולד הלבן מצננים ומקפלים לתוך הקצפת ,מעברים לתבנית עם העוגה מישרים ומחליקים ומכניסים שוב למקפיא(כל פעם אחרי שכבה מכניסים למקפיא בכדי שיתייצב ולא יתחברו הקצפות)
שכבה רבעית ואחרונה
ממסים שוקולד מריר עם שמנת מתוקה על הגז עד לקבלת מרקם חלק מצננים ומוסיפים אגוזים טחונים
זולגים על העוגה מישרים ומחלקים ומכניסים למקפיא לפחות ל4 שעות עדיפות ללילה שלם..