200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
3 ביצים בטמפרטורת החדר
1/4 1 כוסות סוכר
1/2 כוס קקאו
3/4 כוס קמח
1/4 כפית סודה לשתייה
100 גרם שוקולד חלב קצוץ
100 גרם שוקולד לבן קצוץ
50 גרם שוקולד מריר קצוץ
אופן ההכנה:
ממיסים שוקולד מריר וחמאה.
מקציפים ביצים עם הסוכר במהירות גבוהה
מוסיפים את השוקולד המומס
מנפים קקאו וקמח לעיסה מוסיפים סודה לשתייה
מערבבים פנימה מחצית מהשוקולד החלב ושוקולד הלבן
מעבירים לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל את השוקולד שנותר והשוקולד המריר הקצוץ
אופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות כ 30 דקות.
מצננים היטב וחותכים לקוביות