כוס חדפעמי חם
בקערת המיקסר
מקציפים ביחד.
3 ביצים
חצי כוס סוכר
קורט מלח
2 סוכר וניל
מוסיפים
1 שמנת מתוקה
2 שמנת חמוצה
2 כוסות קמח תופח
מערבבים לבלילה אחידה ומוזגים ל2 אינגלייש קייק משומנות
180 מעלות
35/40דקות
בודקים בשיפוד
מוכנות העוגה
הכנת הגנאש
שמים בצלוחית
100 גרם שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה
במיקרוגל לדקה
מוסיפים
כף ממרח שוקולד
השחר ולמיקרוגל לדקה נוספת
ומערבבים היטב
מחוררים את
העוגה בשפוד
מורחים על כל העוגה
ומעל מפזרים אגוזי מלך קצוצים