Share with:


חלבי

אופן הכנה


לקארמבל:
50 גר חמאה רכה.
3 כפות סוכר חום
1 כפית קינמון
3 כפות שוקולד ציפס קפוא( להניח במקפיא)
3 כפות קמח מנופה
חצי כוס אגוזי מלך, גרוסים גס,


לבלילת השמנת:
150 גר חמאה רכה מאד
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
4 ביצים
400 גר שמנת חמוצה
1 מיכל שמנת מתוקה
250 גר גבינה לבנה
1 כוס אגוזי מלך טחון דק
חצי כוס קמח מנופה
1 קופסא פודינג וניל
1 שקית אבקת אפייה.


קישוט:
אבקת סוכר.


הכנה:::
לערבב את כל חומרי הקארמבל ליצירת מבנה פירורי ולהניח בצד.
בקערת המיקסר, להקציף חמאה, סוכר וסוכר וניל, בהדרגה להוסיף כל פעם ביצה אחת, עד שהיא נבלעת בבלילה.
להוסיף, שמנת, גבינה ושמנת מתוקה, תוך כדי המשך הקצפה עד לקבלת בלילה אחידה.
לקפל חומרים יבשים עד לאיחוד קל.
לתבנית 26 מרוחה בחמאה, שמעליה מפוזר סוכר לבן, להעביר את הבלילה וליישר, לפזר מעל את הקארמבל.
אפייה ב165 מעלות עד לקבלת קיסם מעט לח, ולקרר.
לאבק באבקת סוכר( לא חובה)
לשמור במקרר.


באהבה ענקית/אורנה ועלני☕☕☕☕☕

עוגת שמנת וגבינה עם קארמבל אגוזי מלך_אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים