*לבלילה*
2 כוסות קמח
1 כוס שקד לבן טחון
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
1 אבקת אפייה
2 כפות מיץ לימון
גרד מלימון שלם
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
1 ורבע כוסות סוכר
4 ביצים
1 מיכל יוגורט 150 גרם
*מעל הבלילה*
2 כפות סוכר חום
1/2 כוס שקד לבן פרוס
*אחרי אפייה*
2 כפות סירופ מייפל מדולל עם 1 כף מים חמים
*הכנה*
להקציף, שמנת מתוקה, ביצים וסוכר לקצף תפוח ויציב.
לקפל, יוגורט, מיץ לימון וגרד לימון ולאחד.
להוסיף חומרים יבשים בהדרגה, עד לקבלת בלילה אחידה.
לתבנית 26 משומנת להעביר את הבלילה ולישרה.
מעל לפזר סוכר חום ושקדים פרוסים.
אפייה ב180 עד לקיסם יבש ולקרר
למרוח מעל מייפל מדולל עם מים.