מצרכים
5 כוסות קמח
2 חלמונים( הצהוב)
200 ג' מרגרינה רכה(להוציא 20 דקות לפני)
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
3/4 כוס מיץ תפוזים
המילוי
1 וחצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל
200 ג' מרגרינה רכה(להוציא 20 דקות לפני)
ביצה אחת
5 גביעי שמנת חמוצה
2 כפות אינסטינג פודינג וניל
אופן ההכנה
שמים כל מצרכי הבצק לפי הסדר במיקסר עם וו לישה
ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד מרדדים את הבצק לעיגול גדול.עם הקפיץ של התבנית אנחנו חותכים עיגול מושלם לפי מידת התבנית(את השאריות שומרים)
משמנים תבנית קפיצית 26 ומעבירים את העיגול שרידדנו משטחים טוב גם בצדדים ואופים בתנור מחום מראש על 180 מעלות כ 30 ד' עד שמזהיב יפה.
את שאריות הבצק מרדדים ואופים בכל תבנית שיש(לציפוי מעל העוגה)
המילוי
שמים בקערת מיקסר את המרגרינה הסוכר התמצית והביצה ומקציפים עד לאיחוד..קרמי
מוספים את השמנת החמוצה כל פעם אחד וממשכים לערבב על מהירות לא גבוה מוסיפים את האינסטיג וממשכים עד לקבלת קרם חלק.
כשהעוגה התקררה שופכים מעל את המילוי ומפזרים את שאריות הבצק שאפינו.להכניס למקפיא חצי שעה שעה להתייצבות..(.אפשר לטחון אותן או למעוך עם היד שישארו גסים..)אפשר להוסיף לפני הציפויי תותים דובדבנים