לבצק.
200 גרם חמאה רכה.
חצי כוס סוכר.
כף תמצית וניל.
4 חלמונים.(את החלבונים לשים בצד)
3 כוסות קמח.
1/3 כוס חלב.
גרידת לימון (לא חייב).
הכנה.
במערבל לשים את החלמונים סוכר חמאה וניל להקציף טוב .
להוסיף את הקמח והחלב .
עד בצק רך מעט דביק.
לשמן תבנית 26. לרדד בתבנית לדק.
להשאיר חתיכת בצק ככדור .
לתבנית אחרת למעל העוגה .
לאפות חום 180.עד הזהבה.
לקרר.(לבנתיים מכינים את הקצפת השמנת.)
חומרים.
4 חלבונים.
כוס סוכר+ 2 סוכר וניל.
3 שמנת חמוצה .
2 שמנת מתוקה.
3 כפות פודינג.
כף תמצית וניל.
50 גרם חמאה מומסת.
הכנה.
להקציף את החלבונים עים הסוכר וסוכר וניל. לקצף לבן.
( להניחה בקערה בצד).
להקציף שמנת מתוקה עים פודינג הוניל. לאחר מכין להוסיף את השמנת החמוצה בצורת קיפול לשמנת המתוקה.להוסיף את החמאה המומסת גם בעדינות בצורת קיפול
וולהוסיף בסוף את קצפת הבצים על כול תערובת השמנת בעדינות.
לשים על הבצק הפריך.ולפורר מעל הקצפת. לשים במקרר לפחות 4 שעות עד יציבות העוגה. (עוגה טעימה אחת העוגות האהובות עליי )