החומרים:
4 ביצים
.1 כוס סוכר
.1/2 כוס שמן+ 1 כף שמן
.400 מל שמנת חמוצה( 2 מכלים)
.1.5 כוסות קמח.
1 אבקת אפייה
.1.5 כוסות שקד לבן טחון
.100 גרם שוקולד לבן
לגאנש:
1/4 כוס שמנת מתוקה
.150 גר שוקולד לב
ציפוי:
1 קופסא ג'לי בטעם תות
הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. בהדרגה להוסיף, סוכר, שמן ושמנת חמוצה ולאחד. להוסיף את שאר החומרים היבשים ולאחד.לשפוך את הבלילה לתבנית 24/26 מעל לפזר קוביות שוקולד לבן. לאפות ב180 עד להזהבה ולקרר.
ציפוי: להמיס שמנת ושוקולד לבן במיקרו, למרוח מעל העוגה. להניח במקרר להתיצבות.
להכין את ציפוי הג' לי לפי הוראות היצרן. לשפוך מעל הציפוי להניח במקרר להתיצבות….
החומרים:
4 ביצים
.1 כוס סוכר
.1/2 כוס שמן+ 1 כף שמן
.400 מל שמנת חמוצה( 2 מכלים)
.1.5 כוסות קמח.
1 אבקת אפייה
.1.5 כוסות שקד לבן טחון
.100 גרם שוקולד לבן
לגאנש:
1/4 כוס שמנת מתוקה
.150 גר שוקולד לב
ציפוי:
1 קופסא ג'לי בטעם תות
הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. בהדרגה להוסיף, סוכר, שמן ושמנת חמוצה ולאחד. להוסיף את שאר החומרים היבשים ולאחד.לשפוך את הבלילה לתבנית 24/26 מעל לפזר קוביות שוקולד לבן. לאפות ב180 עד להזהבה ולקרר.
ציפוי: להמיס שמנת ושוקולד לבן במיקרו, למרוח מעל העוגה. להניח במקרר להתיצבות.
להכין את ציפוי הג' לי לפי הוראות היצרן. לשפוך מעל הציפוי להניח במקרר להתיצבות….