Share with:


חלבי

אופן הכנה

החומרים:
4 ביצים
.1 כוס סוכר
.1/2 כוס שמן+ 1 כף שמן
.400 מל שמנת חמוצה( 2 מכלים)
.1.5 כוסות קמח.
1 אבקת אפייה
.1.5 כוסות שקד לבן טחון
.100 גרם שוקולד לבן

לגאנש:
1/4 כוס שמנת מתוקה
.150 גר שוקולד לב

ציפוי:
1 קופסא ג'לי בטעם תות

הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. בהדרגה להוסיף, סוכר, שמן ושמנת חמוצה ולאחד. להוסיף את שאר החומרים היבשים ולאחד.לשפוך את הבלילה לתבנית 24/26 מעל לפזר קוביות שוקולד לבן. לאפות ב180 עד להזהבה ולקרר.
ציפוי: להמיס שמנת ושוקולד לבן במיקרו, למרוח מעל העוגה. להניח במקרר להתיצבות.
להכין את ציפוי הג' לי לפי הוראות היצרן. לשפוך מעל הציפוי להניח במקרר להתיצבות….

החומרים:
4 ביצים
.1 כוס סוכר
.1/2 כוס שמן+ 1 כף שמן
.400 מל שמנת חמוצה( 2 מכלים)
.1.5 כוסות קמח.
1 אבקת אפייה
.1.5 כוסות שקד לבן טחון
.100 גרם שוקולד לבן

לגאנש:
1/4 כוס שמנת מתוקה
.150 גר שוקולד לב

ציפוי:
1 קופסא ג'לי בטעם תות

הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. בהדרגה להוסיף, סוכר, שמן ושמנת חמוצה ולאחד. להוסיף את שאר החומרים היבשים ולאחד.לשפוך את הבלילה לתבנית 24/26 מעל לפזר קוביות שוקולד לבן. לאפות ב180 עד להזהבה ולקרר.
ציפוי: להמיס שמנת ושוקולד לבן במיקרו, למרוח מעל העוגה. להניח במקרר להתיצבות.
להכין את ציפוי הג' לי לפי הוראות היצרן. לשפוך מעל הציפוי להניח במקרר להתיצבות….

עוגת שמנת, שקדים ושוקולד לבן
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים