חומרים:
4 ורבע כוסות קמח
כף שמרים מלאה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר
60 גרם חמאה או מחמאה (פרווה)
כוס חלב או כוס מיץ תפוזים
ביצה
קורט מלח
להכין את הבצק, להניח להתפחה במקרר או יום לילה שלם
לאחר מכן לחלק ל-4
לפתוח כל חלק ראשון לריבוע, למרוח מעל כל חלק שוקולד, לפזר אגוזים (אפשר חלווה)
לפתוח עוד חלק ולעשות אותה פעולה וכך הלאה.
אח"כ לחתוך רצועות ולהניח בתבנית מרובעת (אפשר לעשות בתבנית אינגליש קייק)
לכסות בניילון נצמד להתפיח כארבעים דקות ולהכניס לתנור 180 מעלות
סירופ
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים
פרוסת לימון
שופכים על העוגה כשזה חם.