שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי
מרכיבים
1 שקית קמח שמרים
200 נטורינה בטעם קוקוס
1/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1 שמנת חמוצה
1 סוכר וניל
1 כפית מלח
1 כוס מים כוס חד פעמי שתיה חמה
1 כף מיץ לימון
מילוי
ממרח השחר או נוטלה
אפשר להוסיף אגוזים טחונים גס או עוגיות לוטוס
או
1 כוס קקאו
קינמון
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1 כפית רום או סוכר וניל
להברשה
1 ביצה עם מעט מים ומעט סוכר דמררה
להכנת סירופ להברשה אחרי אפיה
1/2 כוס סוכר
1 כוס מים
1 סוכר וניל
הכנה
לשים במיקסר את כל המצרכים של הבצק בלי הנטורינה ולערבב עם וו לישה כמה דקות ואז להוסיף את הנטורינה לקבלת בצק נעים .
להכניס למקרר לשעה להוציא ללוש ולהכניס למקרר עד הבוקר .
בבוקר להוציא לחלק לכדורים ,אפשר 4 לתת לנוח , לרדד למרוח שמן על כל המלבן לפזר מעל סוכר בנדיבות מעל לפזר כף קקאו ומעל קינמון בערך חצי לגלגל לרולדה להניח בתבנית על נייר אפיה .
אפשר מי שרוצה פשוט לערבב את הקקאו עם השמן והקינמון לערבב היטב לקבלת קרם חלק ולמרוח את הבצק .
לתת התפחה של לפחות חצי שעה .
להבריש ביצה ולאפות חצי שעה עד לקבלת צבע יפה .
למרוח היטב את הסירופ ולהוציא