Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון :
1 ק"ג קמח לחם של נפלאות (זו רק המלצה)
2 כפות שמרים
250 חמאה חתוכה לקוביות טמפרתות החדר .אפשר מחמאה / נטורינה
חצי כוס סוכר
חצי כפית מלח
4 ביצים
רבע כוס שמן
כוס וחצי מים פושרים .
גרדת לימון מלימון אחד
2 סוכר וניל
ממרח שוקולד השחר פרווה

אופן הכנה :
מערבבים שמרים עם כוס מים וסוכר מניחים בצד למשך 10 דקות .
בקערת המיקסר שמים קמח ביצים סוכר וניל וגרדת לימון סוכר וניל שמן ומלח
מערבבים 1 דקה מוסיפים את השמרים ואת שאר המים .ממשיכים ללוש את הבצק עוד 4 דקות ומוסיפים בהדרגה את החמאה עד קבלת בצק רך וקצת דביק עם צריך מוסיפים עוד כף קמח .
מגבשים את הבצק בידיים לכדור .מתפיחים שעה .
מחלקים את הבצק ל4 פותחים לעובי חצי סנטימטר מורחים שוקולד .מגלגלים עושים צמה משני רצועות .מתפיחים לעוד שעה מורחים ביצה .אופים 180 מעלות עד הזהבה .
מורחים סירופ .2כוסות סוכר וכוס וחצי מים עם חצי לימון .בהצלחה 🌹🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

עוגת שמרים שוקולד🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים