לבצק
שלוש וחצי כוסת קמח
כף שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר,כוס מים פושרים
100 גרם מחמאה
קורט מלח
כפית חומיץ
ביצה אחת לארג׳
למילוי
שוקולד נוטלה
כוס אגוזים
סירופ׳
כוס מים
3/4 כוס סוכר
1/2 לימון מלימון אחד סחוט
לציפוי
ביצה
קצת שקדים או כמה שרוצים
אופן הכנה
בקערת המיקסר לשים את כל המצרכים של הבצק ללוש שמונה דקות לבצק רך ונעים להתפיח את הבצק שעה וחצי כעבור שעה וחצי לחלק את הבצק לשניים לרדד לעלה נמרך מלוי בנדיבות נפזר אגוזים לגלגל לרולדה לעשות איזה צורה שרוצים להבריש ביצה מעל לפזר שקדים לשים בתבנית לכסות לחכות עוד חצי שעה בינתיים לבשל על להבה נמוכה את הסירפ׳
כעבור חצי שעה לאפות בתנור שחומם מראש לחום180 מעלות 30 דקות עד הזהבה כשהרולדות מוכנות להבריש בסירופ חם
בתיאבון סיגלית ימין