Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

8 כוסות קמח מנופה
שקית שמרית
שקית משפר אפייה
כוס סוכר
150 גר' מזולה לאפייה בטעם חמאה(אם רוצים חלב אז חמאה)
4 ביצים
2 כוסות מים חמים
חצי כפית מלח
2 כפיות תמצית וניל
כף גרידת לימון

בקערת המערבל עם וו לישה מערבלים את כל החומרים פרט למרגרינה והמלח,במהירות איטית
כשהבצק מתאחד מוסיפים קוביות מזולה בהדרגה עד שהן מתמזגות בבצק.
מוסיפים את המלח,ממשיכים לערבל (אם רואים שהבצק עדיין קצת יבש להוסיף מעט מים)עד לאיחוד הבצק.ניתן להשאיר את הבצק לילה במקרר,אני נתתי לו תפיחה של שעה,לאחר מכן חילקתי את הבצק
ל-5 כל חלק מרדדים לעלה מורחים מילוי איזה שאוהבים ומגלגלים לרולדה נותנים לרולדות מנוחה של חצי שעה,מברישים בביצה מפזרים שומשום ואופים ב-180

עוגת שמרים
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים