100 גר חמאה רכה
1 ורבע כוסות סוכר
4 ביצים
500 גר גבינת ריקוטה
חצי כוס חלב
1 כוס קמח
2 כוסות שקד לבן טחון
1 שקית אבקת אפייה
מיץ וגרד לימון מלימון שלם
רבע כוס שקד לבן פרוס.
ציפוי::
1 כוס סירופ מייפל
הכנה::::
להקציף,חמאה וסוכר לקבלת קרם חלק,בהדרגה להוסיף כל פעם ביצה אחת,עד שהיא נבלעת בבלילה.
להוסיף,גבינה,חלב,גרד ומיץ לימון ולערבב.
להוסיף חומרים יבשים לאחר נפוי,ולאחד לבלילה אחידה.
תבנית 24/26
משומנת,להעביר את הבלילה וליישר,לפזר שקד לבן פרוס.
אפייה ב170 עד לקבלת קיסם יבש.
לשפוך מיד סירופ מייפל.
באהבה/אורנה ועלני