לעוגה
5 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ קלמנטינות סחוט טרי
1 חפיסה אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 ורבע כוסות שקד לבן טחון
לקרם קלמנטינות
50 גר חמאה
2 כפות קונפלור
1/2 כוס סוכר+ 1 כף סוכר
1 ורבע כוסות מיץ קלמנטינות סחוט טרי
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
עיטור
שקדים מקורמלים( לא חובה)
הכנה
תבנית 24/ 26 משומנת
טמפרטורה 180 מעלות
הקצפת ביצים וקורט מלח לקצף תפוח ובהיר.
הוספה בהדרגה, סוכר, תמצית וניל, שמן ומיץ קלמנטינות לקבלת בלילה חלקה.
לבלילה להוסיף, חומרים יבשים בהדרגה עד לאיחוד.
אפייה עד לקיסם יבש ולקרר.
הכנת הקרם
על אש נמוכה לבשל, מיץ לימון ו1 כוס מיץ תפוזים וסוכר עד לרתיחה.
לערבב קונפלור ורבע כוס מיץ קלמנטינות ולהוסיף תוך כדי בחישה, עד שהתערובת סמיכה. לכבות את הגז ולהוסיף את המחמאה עד לקבלת בלילה חלקה. להשאיר להתייצבות.
למרוח את העוגה ולקשט בשקדים מקורמלים