Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 ביצים
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפיה.
שקית סוכר וניל
מיץ מלימון אחד
תמצית וניל.
חצי כוס שמן
כוס קוקוס
כוס סוכר
כוס תה פושר
להפריד ביצים להקציף חלבונים. עם חצי כוס סוכר לקצף יציב.
לערבב חלמונים
חצי כוס סוכר.
תמצית וניל
קמח אבקת אפיה מיץ לימון סוכר,כוס קוקוס וניל,שמן,וכוס תה מוכן.
לערבב היטב לשמן ולרפד בנייר אפיה משומן תבנית עגולה .
להוסיף את קצף הביצים לתערובת הבבחילת עוגה לערבב בתנועות קיפול לצקת לתבנית ולאפות בחום 180.

עוגת תה לימון וקוקוס_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

255 מתכונים