Share with:


פרווה

אופן הכנה

(תבנית אינגלייש קייק 1)

2 ביצים
כוס סוכר חום(כוס חד פעמי שתיה חמה).
3/4 כוס שמן
3/4 כוס תה(מים חמים 2 תמציות תה)
1/2 כפית אבקת אפיה.
1/2 כפית סודה לשתיה
כוס וחצי קמח.
תמצית וניל.

 

לציפוי:

100 גרם אבקת סוכר.
2 כפות מים חמים
גרידת לימון.

הכנה:

להקציף ביצים עם הסוכר
להוסיף בהדרגה שמן
תמצית וניל תה, קמח ואבקת אפיה
לצקת לתבנית משומנת
לתת לעוגה להתקרר ואז לצקת את הציפוי
חום 170
אפיה 40 דקות(תלוי בתנור)

עוגת תה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

255 מתכונים