העוגה המושלמת לחג,והיא גם פרווה😋עוגת תמרים ואגוזים פרווה/אורנה ועלני
חומרים:
100 גר שוקולד מריר מומס
חצי כוס שמן
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
3 כפות גדושות ממרח תמרים
1 כוס קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס אגוזי מלך טחון דק
1 כוס פקאן גרוס גס
1 כפית נס קפה מהולה בתוך 1 כוס מים חמים
1 כפית קינמון
ציפוי:
200 גר שוקולד מריר מומס עם 1 מיכל קצפת צמחית
הכנה:
170 מעלות תנור מחומם מראש
תבנית26/28 מרופדת בנייר אפייה.
לקערת השוקולד המומס,להוסיף:ממרח תמרים,קינמון,שמן, ולערבב היטב.
להקציף חלבונים עם קורט מלח ,בהדרגה להוסיף,סוכר וניל וסוכר לקבלת קצף יציב אבל לא קשה.
לאחד בין תערובת השוקולד לקצף הביצים בתנועת קיפול עד לאחוד.
להוסיף חומרים יבשים לסירוגין עם הנס קפה עד לאיחוד.
אפייה עד לקבלת קיסם מעט לח,ולקרר.
לצפות בגאנש ולקשט כיד הדמיון.
באהבה/אורנה ועלני🍻🍻🍻🍻🍻