לעוגה
200 גר שוקולד מריר
100 גר חמאה/ מחמאה
5 ביצים שלמות
1 שמנת חמוצה 9%/ 3/4 כוס מיץ תפוזים.
3/4 מיכל ממרח תמרים.
1.5 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1 כוס שקד לבן טחון דק.
ציפוי
1 מיכל שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב.
200 גר שוקולד לבן.
100 גר גריסי שקדים מקורמלים.
הכנה
להמיס במיקרוגל חמאה ושוקולד לתערובת אחידה ולקרר.
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. בהדרגה להוסיף סוכר ולאחד.
להוסיף, שוקולד מומס,שמנת חמוצה וממרח תמרים ולאחד.
להוסיף חומרים יבשים ולאחד לבלילה חלקה.
לתבנית משומנת 26/ 24 להעביר את הבלילה.
אפייה ב170 מעלות עד לקיסם מעט לח( לא לייבש) ולקרר.
ציפוי
להמיס במיקרו שוקולד לבן.
להקציף, שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וחלב לקצפת מעט רכה.להוסיף לקצפת את השטקולד הלבן המומס ולהמשיך להקציף לקצפת יציבה.
למרוח מעל העוגה. ולקשט בשקדים גרוסים…