Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים עדיפות למיץ טרי
כוס וחצי קמח תופח
:
לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

בקערה
לשים את הביצים להוסיף את הסוכר ולהקציף דקה 2 דקות,
להנמיך את המהירות ולהוסיף באיטיות את המצרכים הרטובים, להוסיף את המצרכים היבשים את הקמח להוסיף בסוף, לערבב עד שהכל אחיד לשמן תבנית גודל 26.אפיה רגילה כארבעים דקות.שהעוגה מוכנה והתקררה קצת.
לצפות בשוקולד .אפשר רק לפזר אבקת סוכר.לגנאש: 120 גרם שוקולד מריר
120 מ"ל שמנת מתוקה (1/2 כוס)
לחמם את השמנת בסיר להכניס את השוקולד ולערבב היטב עד להלכה מלאה של השקולד.מי שאוהב יכול לפזר קוקוס מעל😋❤