👇
6 ביצים מופרדים חלבונים וחלמונים,
כוס סוכר, מי שרוצה פחות סוכר אפשר להשתמש בחצי כוס.
כוס מיץ תפוזים טרי! עדיפות לטרי.
כוס שמן קנולה
1 וחצי כוס קמח מנופה.שקיק אבקת אפיה
חצי כוס אגוזים או שקדים טחונים
חופן שוקולד צ'יפס
סוכר וניל 1.
תבנית עגולה קוטר 26,
להניח דף אפיה בתחתית.
לשמן מעט את דפנות התבנית ,
לפזר את השוקולד צ'יפס,
על כל התחתית.להניח בצד .
.לחמם תנור 170 מעלות.
בקערה👇
עים מיקסר ידני
להקציף את החלבונים היטב כארבע דקות, להוסיף בהדרגה את הסוכר ,עד לקצף יציב!
את החלמונים להקציף עם המיקסר, או מטרפה ידנית.
להוסיף את השמן ,סוכר וניל, והקמח,
שקדים, או אגוזים לסגור את המיקסר.
ולהוסיף את החלבונים ובעזרת מרית לערבב בתנועת קיפול ,בעדינות שהנפח לא ירד.
ליצוק לתבנית משומנת,
זמן,אפיה, 40 דקות.שימו לב לחום לזמניי אפיה שלכם.
בגמר האפיה שהעוגה חמימה.
לא חמה.
לפזר אבקת סוכר. ❤