Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
2 סוכר וניל
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים טרי סחוט
2 כוסות קמח תופח

לקירמול התפוזים:
פורסים 2 תפוזים לפלחים
מוסיפים אותם לסיר שמוסיפים חצי כוס סוכר חצי כוס מיץ תפוזים חצי כוס מים.4 כפות ליקר תפוזים כפית תמצית רום לגרד משני התפוזים את הקליפה.להרתיח לכבות את האש לסנן .לא לזרוק את הרוטב לאחר שהעוגה מוכנה שופכים שהעוגה חמה

הכנה:
להקציף את החלבונים לאחר כ2 דק להוסיף בפעמים את הסוכר והסוכר וניל.לקצף יציב
את החלמונים לערבב עם הכוס שמן
להנמיך את המקסר לזלף את החלמונים עם השמן
לנפות את הקמח עם מרית להוסיף לסרוגין קמח עם מיץ תפוזים עד שהכל נבלע בתערובת
לשמן ולקמח סיר פלא. להניח את פרוסות התפוזים בתחתית לשפוך את התערובת מעל.לחמם תנור 170 מע
לאפות כ50 עד 55 דק.
להוציא מהתנור לקרר ..להפוך על תבנית.לזלף את הרוטב מעל העוגה לפזר מעט אבקת סוכר…
ב ה צ ל ח ה..
מבטיחה לכם שתעופו עליה..

עוגת תפוזים הפוכה עם תפוזים מקורמלים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים