Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים מופרדות
כוס סוכר+עוד חצי כוס
גרידה מלימון
גרידה מתפוז
כוס שמן
2.5 כוסות קמח תופח
כוס מיץ תפוזים
מיץ מחצי לימון

נפריד את הביצים ונקציף חלבונים עם כוס סוכר.בקעקה נפרדת נערבב עם מטרפה חלמונים עם חצי כוס סוכר גרידת לימון ותפוז וכוס שמן נוסיף לקערת החלמונים מיץ תפוזים ומיץ לימון
נערבב היטב נוסיף את הקמח בהדרגה ונערבב רק עד כדי איחוד.נשים חלק מקערת החלבונים בקערת החלמונים
נערבב היטב ונוסיף את שאר תחולת החלבונים לקערת החלמונים בתנועות קיפול עד לתערובת אחידה.נחמם תנור ל-180 וניצוק את הבלילה נאפה את העוגה כשעה עד שקיסם יוצא ללא פירורים

פרוסות תפוז שבישלתי עם חצי כוס מיץ תפוזים חצי כוס סוכר וחצי כוס מים וגירדתי תפוז בישלתי עד שהרוטב הסמיך ושמתי את הפרוסות בתחתית התבנית ועליהם שפכתי את תערובת העוגה

וכשהעוגה הייתה מוכנה הפכתי אותה ושפכתי את הרוטב של התפוזים

עוגת תפוזים ולימונים
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים