Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים
כוס שמן
אבקת אפיה אחת
שתי סוכר וניל
שתים וחצי כוסות קמח לבן מנופה
כוס וחצי סוכר
חצי כוס מיץ תפוזים סחוט
חצי כוס מיץ קלמנטינות סחוט
גרידה משני תפוזים
גרידה משני קלמנטינות
2 תפוזים פרוסים עם הקליפה
קלמנטינה אחת פרוסה עם הקליפה

הכנה:
בסיר להניח את פרוסות התפוז והקלמנטינה.להוסיף 4 כפות סוכר .סוכר וניל אחד.3 כפות ליקר תפוזים.וחצי כוס מיץ קלמנטינות.להרתיח .להניח בצד.
לסחוט תפוזים וקלמנטינות למלא כוס מלאה מאג.
במיקסר להקציף את הביצים עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.להוסיף את הסוכר.סוכר וניל.להוסיף את השמן.בקערה לנפות קמח עם אפיה.לעצור את המקסר עם מרית לסרוגין יבשים עם המיצים.לערבב היטב.
בסיר פלא לשמן היטב.לסנן את פרוסות הפרי לכלי לא לשפוך את הרוטב.להניח את הפרוסות בתחתית התבנית ולשפוך מעל את התערובת.לאפות בתנור שחומם מראש 170מע כשעה.עד שקיסם יצא יבש.לחכות לקירור העוגה להעביר סכין מסביב.להפוך על צלחת הגשה.לשפוך את הרוטב מעל העוגה.ולהנות..

עוגת תפוזים וקלמנטינות
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים