חבילת עלי פילו , לפתוח דף דף לכווץ ולהניח על תבנית בצד ( כל המטרה שהעלים יתייבשו. עם לא מתייבש פשוט להכניס לתנור ל10 ד על 150 מעלות .
תתחילו עם הסירופ:
1 כוס מים
1 כוס מיץ תפוזים טרי
1.1/4 כוס סוכר
1 מקל קינמון לבשל כ 25 ד על הגז.
להקציף 4 ביצים
קורט מלח
וגרידת תפוז שלם לקצף תפוח ואוורירי.
3/4 כוס שמן3/4 כוס מיץ תפוזים טרי
להוריד מהמיקסר ולהוסיף :
200 יוגורט יווני
כפית מחית וניל
1 אבקת אפיה .
לאחר שהעלים יתייבשו לשבור אותם לתוך הבלילה בפעמיים שלוש .
ליישר את הבלילה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ45 דקות . כשהעוגה יוצאת מהתנור לשפוך את כל הסירופ כשהוא קר.