3 ביצים | |
1/2 כוס שמן | |
200 גרם סוכר | |
2 סוכר וניל | |
קורט מלח | |
1 כוס תפוזים | |
280 גרם קמח תופח לפסח | |
50 גרם קוקוס |
1) בקערה טורפים את הביצים יחד עם הסוכר
שמן,סוכר וניל ומיץ תפוזים
עד לקבלת תערובת אחידה ודלילה
2)מוסיפים את הקמח ומערבבים בצורת מעטפה
3)יוצקים בתבנית סיליקון
בקוטר 22 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות ל35 דק עד 40 דק מקררים עד פושר ומחלצים בעדינות
בהצלחה – ז'קלין פדלון