מצרכים הדרושים
3 ביצים
1/2 כוס שמן
200 גרם סוכר
2 סוכר וניל
קורט מלח
1 כוס מיץ תפוזים
280 גרם קמח תופח לפסח
50 גרם קוקוס
אופן ההכנה
1) מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית
2)מוסיפים את השמן,סוכר וניל
ומיץ תפוזים
עד לקבלת תערובת אחידה
3)מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים בצורת קיפול
4)יוצקים בתבנית סיליקון
בקוטר 22 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות
ל35 דק עד 40 דק מקררים ?עד פושר ומחלצים בעדינות
בהצלחה!!
ופסח שמח וכשר