Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים – עוגת תפוזים
ארבע ביצים
כוס סוכר אחד
שקית סוכר וניל אחת
3/4 כוס שמן (שלושת רבעי כוס)
כוס אחד מיץ תפוזים
1 גרידת תפוז
שתי כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפייה אחת
עוגת תפוזים מושלמת

אופן הכנה – עוגת תפוזים
1. מקציפים ביצים יחד עם סוכר וסוכר וניל במשך כעשר דקות עד שמתקבלת בלילה בהירה ותפוחה.
2. מוסיפים את השמן לאט לאט, לאחר מכן מוסיפים את המיץ תפוזים וגרידת התפוז.
3. מורידים את המהירות במיקסר ומוסיפים את הקמח ואבקת האפייה. חשוב שלא לערבב יותר מדי על מנת שהעוגה לא תצא דחוסה יותר מדי. (לערבב רק עד שהכל נטמע בתוך הבלילה)
4. מעבירים את הבצק לתבנית אינגליש קייק טפלון שמשומנת ואופים על חום 160 מעלות במשך כ- 45 דקות או עד שקיסם ננעץ יוצא עם פירורים לחים .

עוגת תפוזים מושלמת
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים