Share with:


פרווה

אופן הכנה

* הכל בכוס חד' חמה*
6 ביצים L
1 1/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן קנולה
1/2 כוס קוקוס
2 כוס קמח תופח
גרידת תפוזים.
ההכנה- בקערת המיקסר נקציף 6 חלבונים עם 1כוס סוכר לקצף יציב.

בקערה נוספת- לערבב חלמונים 1/2כוס סוכר+ 2 סוכר וניל, ובהדרגה להוסיף את שאר המצרכים.
את קצף החלבונים שופכים בהדרגה לבלילת החלמונים 3 פעמים. בצורת עטיפה עד שהכל ניטמע ויש לנו בלילה חלקה! שופכים לקערה ניפרדת 1/3 מהבלילה ומוסיפים 2 כפות גדושות קקאו, 2 כפות שוקולד נוטלה. ( שחר,ריבת חלב,איזה טעם שבא לכם..) לערבב הייטב לשפוך לתבנית מהבלילה הלבנה,ואחכ מבלילת השוקולד.פעמיים!! ואז מקשקשים עם קיסם..ומכניסים לתנור 160/170 מעלות כ- שעה ורבע.
בהצלחה🤞 וספרו איך יצא😊

עוגת תפוזים משגעתת🧡_מתכון של נירה חופי
נירה חופיספר המתכונים של
מתכון של

נירה חופי

50 מתכונים