Share with:


פרווה

אופן הכנה

התחילה עונת התפוזים
6 ביצים L
כוס סוכר ( חד פעמי שתיה חמה)
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים(שסחטתי)
קליפה מגורדת מתפוז שלם
חצי לימון סחוט
1 סוכר וניל
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה.

ההכנה –
מחממים תנור על 160 מעלות

מקציפים ביצים שלמות
מוסיפים סוכר
וממשיכה להקציף לקצף תפוח ויציב .
כ- 5 דקות(רואים שהקצף הכפיל את עצמו)
מנמיכים מהירות במיקסר
ומוסיפים לפי הסדר בזרם איטי
שמן. מיץ תפוזים. לימון
ובסוף קמח ואבקת אפיה.
תבנית עם חור משומנת ומקומחת
או 2 אינגלייש או תבנית עגולה
אופים ב- 160 מעלות
כ- 50 דקות.

מתכוןמתכון

עוגת תפוזים משגעת ❤_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים