Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

"ריבונו של עולם את הטוב קרב,ואת הרע תרחיק וישר בעיניך תעשה"

*לקארמבל שקדים*
חצי כוס קמח שקדים
חצי כוס פרוסות שקד לבן
חצי כוס סוכר
חצי כוס קמח
100 גר מחמאה/חמאה קרה.
2 כפות גרד תפוז

*הכנה*
להניח בקערה ולערבב בידיים עד לקבלת פירורים.

*לעוגה*
5 ביצים מופרדות
1 קורט מלח
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
3 כפות גרד תפוז.
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה.
1 כוס שקד לבן טחון.

*הכנה*
להקציף חלבון וקורט מלח,בהדרגה להוסיף סוכר עד לקבלת קצף יציב.
לערבב:חלמונים,חומרים יבשים ומיץ תפוזים לקבלת בלילה אחידה.
למזג בין הבלילות לקבלת מסה אחידה.
להעביר לתבנית 26.
מעל לפזר את הקארמבל.
אפייה בתנור מחומם מראש ל170,עד להזהבה.
לקרר ולאבק באבקת סוכר.

באהבה ענקית
אורנה ועלני💕💕💕💕💕

עוגת תפוזים עם קארמבל שקדים_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

426 מתכונים