Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 כוס מיץ תפוזים
1 אינסטנט פודינג וניל
3 ביצים
1וחצי כוסות קמח תופח
3/4 כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל
1 כוס סוכר
גרידת תפוז/ לימון

אופן ההכנה :
מקציפים ביצים עם סוכר(לפחות 5 דקות) , אחר כך מוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים בסדר הבא :
שמן,סוכר וניל,אינסטנט,מיץ תפוזים, גרידת תפוז ובסוף קמח (לערבב ערבוב קל )

אופים כ30-40 דקות בתנור שחומם מראש 160 מעלות .
בודקים עם קיסם שהעוגה מוכנה .
ניתן לפזר אבקת סוכר מעל .

עוגת תפוזים פרווה_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
רוית זוהר פיטוסיספר המתכונים של
מתכון של

רוית זוהר פיטוסי

38 מתכונים