Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס חדפעמי חם
מקציפים בקערה
4 ביצים
כוס סוכר
מוסיפים
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
כפית תמצית וניל
חצי כוס קוקוס
2 כוסת קמח תופח
2 כפות שקדים טחונים
מערבבים לבלילה אחידה ומוזגים לתבנית משומנת ומנערים קלות להוצאת אוויר
180 מעלות
כ30/35 דקות
למרוח מעל העוגה כשהיא חמה רוטב
מכף מייפל + כף מים חמימים מעורבבים
ולפזר קוקוס מעל

עוגת תפוזים קוקוס ושקדים טחונים בציפוי מייפל_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים