Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים מופרדות
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח תופח

ההכנה:
1. מקציפים חלבונים עם סוכר כחמש דקות, עד לקבלת קצב יציב
2. במקביל בקערה נפרדת, מערבבים חלמונים, שמן, מיץ תפוזים ולבסוף מיוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה חלקה וללא גושים
3. מקפלים את תערובת החלבונים פנימה בעדינות.
4. מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור חם 180 מעלות כ-40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.

*את העוגה ניתן לאפות בתבנית מלבנית 20*35, סיר הפלא או תבנית עגולה בקטרים שונים (24/26/28)
בכל תבנית זמן האפייה יהיה שונה, לכן מומלץ לעקוב ולבדוק עם קיסם שייצא יבש

עוגת תפוזים
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים