Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
5 ביצים xl
1 וחצי כוסות סוכר
2 סוכר וניל
מקציפים במהירות גבוהה לפחות 5 דקות מוסיפים בזרם דק 120 סמ"ק שמן קנולה (חצי כוס שמן )

תוך כדי הקצפה ועוצרים את המיקסר.

מוסיפים 250 סמ"ק מיץ תפוזים סחוט טרי (1 כוס מיץ תפוזים)וגרידת תפוז מ-2 תפוזים (לא לוותר על 2 תפוזים הטעם שווה) וכף תמצית רום
מוסיפים 380 גרם קמח תופח מנופה (2 וחצי כוסות קמח)בזהירות כדי לא להוריד את נפח ההקצפה

הכנה :
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ללא טורבו כמובן אפיה רגילה

לשים את התבנית בשלב השני מלמטה .

לשמן סיר פלא ולפזר על השמן סוכר

עוגת תפוזים
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים