Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
6 ביצים.
כוס וחצי סוכר.
שקית סוכר וניל.
כוס מיץ תפוזים מתפוזים טריים..
חצי כוס שמן..
גרידת תפוז..
2 כוסות קמח תופח…

אופן ההכנה
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה…
להקציף את החלמונים לקצף תפוח להוסיף שמן בזרם דק להוסיך את יתר המצרכים…
לאחד בין התערובות…
לשים את העיסה בסיר פלא לא משומן…
לאפות ב175 מעלות 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש…
להפוך את התבנית כשהיא חמה על בקבוק לחצי שעה…
להפוך לצנן לחלוטין…
להעביר סכין בדפנות ואז להפוך שנית.

הכנת עוגת תפוזים_מתכון של נאוה מלכה – מאסטר מתכונים
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

131 מתכונים