Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

המצרכים:

6 ביצים
1 1/4 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1 כף גרידת תפוז
מיץ מתפוז אחד

ההכנה:

להפריד ביצים חלבון בקערת המיקסר
להקציף עם הסוכר והוניל לקצף יציב
.
החלמון בקערה אחרת לערבב לתוכו מית וגרידת תפוז, א.אפיה והשמן לערבב לעיסה אוורירית
ולהוסיף לקצף החלבון בהדרגה קצת חלמון קצת קמח ולקפל בעדינות..
לשמן תבנית פלא בגודל כ- 24" משומנת היטב..
להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות צלזיוס למשך 40 דקות
להוציא מהתנור לצנן ולהניח את העוגה בכלי הגשה..

תהנו..

כל הזכויות שמורות C