מצרכים:
4 בייצים בגודל L
כוס וחצי סוכר
גרידה מחצי תפוז
כוס מיץ תפוזים
3/4 שמן
שתי כוסות קמח תופח
אופן ההכנה:🍊
את ה בייצים והסוכר לערבב 10 דקות במיקסר במהירות בינונית. לאחר מיכן להוסיף את גרידת התפוז, מיץ תפוזים, ושמן, לערבב עוד 2 דקות להוריד מהירות במיקסר ולהוסיף לאט לאט את הקמח ולתת לא להבלע בתוך התערובת. לחמם תנור ל – 160 מעלות טורבו ל- 40 דקות אפייה לבדוק אם קסם באמצע העוגה. אם הקסם יוצא רטוב יש להמתין עוד 5 דקות. שיהיה לכם בתיאבון ❤️
הקבוצה של אדי ומירי גבאי – המטבח של מירי
קישור לקבוצה ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️