Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים להפריד
להקציף חלבונים עם כוס וחצי סוכר
(את יכולה להפחית)
בקערה נפרדת
2 אפייה
2 ורבע כוסות קמח
3 כפות לא גדולות אינסטנט פודינג
מערבבת
בקערה נפרדת
כוס שמן
כוס תפוזים
טיפה תמצית וניל
6 חלמונים לערבב טוב
להקציף חלמונים עם סוכר
להנמיך מיקסר
לשפוך נוזל לאט ואחרכך יבש את היבש לא לערבב הרבה
לשפוך לתבנית להשאיר רבע להוסיף כף קקאו
לערבב בצורת עטיפה לשפוך מעל הבלילה הלבנה ולישר עם כף
בעדינות מעל
לתנור 180 שחומם מראש

מתכוןמתכון

עוגת תפוזים_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

74 מתכונים