Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים להפריד
במטרפה להקציף חלמונים
להוסיף:
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
1 סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח
או 1 אפיה
עם מטרפה טוב לערבב
להקציף חלבונים
עם כוס סוכר
לא נוקשה מידי
לקחת רבע מהחלבונים לערבב עם החלמונים ואחרכך עוד פעם ועוד פעם כמו עוגת גבינה צורת מעטפת
3 פעמים
להכניס לתנור שחומם מראש 180 50 דקות
או סיר פלא
או 3 אנגליש חד פעמי

עוגת תפוזים_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

74 מתכונים