Share with:


פרווה

אופן הכנה

החומרים:🔥🔥
2 ורבע כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי
1 כף גרד לימון
1 כף גרד תפוז
2.5 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
5 ביצים מופרדות
קורט מלח
1 ורבע כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס שמן
קישוט🔥🔥
אבקת סוכר
הכנה🔥🔥
להקציף חלבון ומלח ,בהדרגה להוסיף,סוכר וסוכר וניל,לקצף יציב(להעביר לקערה אחרת)
באותה קערה(אין צורך לשטוף)
להקציף חלמונים,שמן,להוסיף חומרים יבשים מעורבבים עם התפוחים,גרד לימון ותפוז לסירוגין עם מיץ לימון ותפוז לקבלת בלילה אחידה.
למזג בין שתי הבלילות לבלילה אחידה.
לתבנית 26/28 עטופה בבסיס בנייר אפייה,להעביר את הבלילה,ליישר בעזרת לקקן.
להכניס לתנור מחומם מראש ל160 מעלות(לא טורבו)
הכוס=מידה אונברסלית
עד לקבלת קיסם מעט לח,לקרר
לאבק באבקת סוכר(לא חובה)
לטרוףףףף
באהבה/אורנה ועלני🔥🔥🔥🔥🔥

מתכוןמתכון

עוגת תפוז,תפוח פרווה_מתכון של אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים