Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

החומרים:
5 ביצים מופרדות.
1 ורבע כוסות סוכר.
3/4 כוס שמן.
כוס וחצי תפוז טחון עם הקליפה.להוסיף לטחינה רבע כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
2 כפות קונפלור
1 שקית אבקת אפייה
2 כוסות קמח מנופה
1 קופסא פודינג וניל

ציפוי:
רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי.
1 וחצי כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי.
חצי כוס סוכר.
2 כפות קונפלור.
30 גר מחמאה של שימרית.

הכנה::
להקציף חלבונים לקצף יציב, בהדרגה, להוסיף, סוכר, ושמן וחלמונים.
בקערה קטנה, לנפות את כל החומרים היבשים, לקפל לתערובת הביצים לסרוגין עם מיץ התפוזים וקליפת התפוז שטחנו עד לקבלת בלילה אחידה.
אפייה בתבנית עם נייר אפייה, תבנית26, עם תנור מחומם מראש ל160
אפייה עד לקבלת קיסם יבש ולקרר.
ואז… אפשר להכין את הציפוי.
להרתיח 1 כוס מיץ תפוזים , מיץ לימון וסוכר,
לדלל חצי כוס מיץ תפוזים עם קונפלור ולערבב עם המיץ הרתוח.
להסיר מהאש ולהוסיף מחמאה, לערבב עד לקבלת מסה אחידה
לצפות את העוגה ולהשאיר להתייצבות במקרר.
באהבה, אורנה ועלני😘😘😘😘😘

עוגת  תפוז עם קרם תפוזים פרווה / חלבי_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

439 מתכונים